Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oko 15 sati 75-godišnjakinja je povela kravu na ispašu i nije se vratila kući.


U potragu za 75-godišnjom ženom u općini Erveniku u Šibensko-kninskoj županiji, koju od četvrtka ujutro traže pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja i policije te vatrogasci i mještani, poslijepodne se uključio i helikopter Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva, izvijestili su HGSS i MORH.

Vezani članci Tužna žena, ilustracija VIDEO Brutalan napad u Beogradu: Nogama i rukama tukao ženu te ju vukao po tlu, u jednom se trenutku srušila Sava i most (Foto: Dnevnik.hr) Velika potraga za nestalom ženom u Zagrebu: Traže je dronom i sonarima u Savi

Nestanak žene prijavljen je Centru 112 u srijedu kasno navečer. Oko 15 sati 75-godišnjakinja je povela kravu na ispašu i nije se vratila kući, u zaselak Puače.

Policija potvrdila: Žena pronađena u jezeru je Ivana Fogadić, utvrđen i uzrok smrti

Od ranoga jutra u četvrtak za njom intenzivno traga 12 članova HGSS-ove postaje u Šibeniku s dva psa te tri djelatnika kninske Policijske postaje, osam članova Dobrovoljnoga vatrogasnog društva iz Ervenika, mještani Radučića, Puača i okolnih mjesta. Oko 16 sati počela je i potraga iz zraka helikopterom Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva u kojemu su pripadnici HGSS-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook