Potraga za Matejem Perišem
Potraga za Matejem Perišem Foto: Pixsell

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin kaže kako policija provjerava svaku dojavu vezanu za nestanak Mateja Periša. Dodao je da je siguran kako kobne noći nestanka nije bilo nasilja, a što se točno dogodilo, trebala bi utvrditi istraga.


''Dajemo sve od sebe da riješimo slučaj i provjeravamo svaku informaciju koju dobijemo. Ima dobronamjernih i zlonamjernih ljudi, bijelih i crnih magova, ljudi koji pričaju kako su vidjeli Matejevu astralnu projekciju. Nedavno su nam javili da su ga vidjeli kako kupuje kruh na Vračaru, a kad smo izašli na dojavu i provjerili, ustvrdili smo da se radi o susjedu'', rekao je Aleksandar Vulin za televiziju Kurir.

Za oca Mateja Periša, Nenada, ima veliko poštovanje.

''Samo se stavite u njegovu situaciju. Biste li imali toliko razumijevanja kao on? Bilo je pokušaja da se sve predstavi kao međunacionalni sukob. To je zaista odvratno. Beograd je siguran grad, u kojem vas nitko nikada neće napasti zbog nacionalnosti, grad koji voli strance. Mi ne dijelimo ljude na nacionalnoj osnovi'', rekao je.

Maja, prijateljice Mateja Periša Ispovijest Matejeve prijateljice: "Bio je divan. A ja sam spremna dati kosu, krv... Samo da skinem ljagu sa svoga imena"

Nastavak potrage za Matejem Perišem Oglasila se misteriozna Splićanka koju je Matej posljednju nazvao: "To mi je najveća muka od svega"

Dodao je kako je siguran da nije bilo nasilja ni u klubu ni izvan njega te da su tako posvjedočili i Matejevi prijatelji i ostali gosti kluba, kao i osoblje.

Potraga za nestalim Matejem Perišem i dalje traje.

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju