Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

NASMIJALI JAVNOST

Nije Milanović jedini: Pogledajte padove nekih hrvatskih političara - "Malo sam samo jednu stepenicu promašio..."

Aktualno Galerija Padovi hrvatskih političara - 1 Padovi hrvatskih političara - 1 Foto: DNEVNIK.hr Padovi hrvatskih političara - 2 Padovi hrvatskih političara - 2 Foto: DNEVNIK.hr Padovi hrvatskih političara - 3 Padovi hrvatskih političara - 3 Foto: DNEVNIK.hr Padovi hrvatskih političara - 4 Padovi hrvatskih političara - 4 Foto: DNEVNIK.hr +4 Padovi hrvatskih političara - 5 Galerija 1/9 >>
Ozračje u Jasenovcu između predsjednika i premijera bilo je napeto, a cjeloukupnom dojmu nije pomogla ni kiša koja je padala. Položiti cvijeće bio je pravi izazov - na leđima je umalo završio Milanović, a Petra Buljan je za Dnevnik Nove TV izdvojila još neke popularne padove hrvatskih političara.

Prije nego što su političari u petak krenuli kapati u Jasenovac, nakapala je kiša. Namočila je i drvene daske u spomeniku Cvijet i političarima pripremila neugodnu dobrodošlicu.

"Recite, recite ljudima, tamo netko može stvarno slomiti nogu, opasno je", izjavio je predsjednik Zoran Milanović u petak nakon što je gotovo pao.

I dok je u petak ujutro problem bila viša sila, dobro se sjećamo predsjednikovih eskapada - samo zato što se pravio važan.

"A to vam je život! Skočite, padnete, dignete se, ne? Brzo sam se digao, ali ne preporučam drugima. Nesmotreno je bilo s moje strane, čak i da sam mlađi. Al dobro, pravio sam se važan", komentirao je Milanović nakon pada s tenka 2013. godine.

Osiguranje je jednom spasilo i premijera - jedan dolazak u središnjicu HDZ-a za njega je umalo nesretno završio. Bivšem predsjedniku Ivi Josipoviću stepenice su pak jednostavno pobjegle. Demokratska zajednica vojvođanskih Hrvata slavila je 20. godišnjicu, a Josipović je s proslave otišao - s ozljedom.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović poskliznuo se u Jasenovcu nezgodica! VIDEO Daleko je to od Bandića, ali... Pogledajte kako se predsjednik Milanović poskliznuo u Jasenovcu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ups! VIDEO Top padovi političara o kojima se dugo pričalo

"Sve je u redu, nije nikakav posebni događaj bio. Malo sam samo jednu stepenicu promašio", izjavio je tada Ivo Josipović.

Da je upornost nekad baš sve - pokazao je Milan Bandić. Ni led ni snijeg nisu ga zaustavili da oda počast borcima 108. HVO brigade. Pokušao je i bez cipela. A nije odustao ni nakon pada. Ni na odlasku nije mogao sam. Kao ni Mirela Holy, koju su ruku pod ruku vodili po planinarskim stazama Zaboka na koje je stigla - u štiklama.

Za njihovu budućnost, našim političarima ipak bi trebalo biti važnije koliko puta su se spotaknuli na vlastiti jezik. 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene