Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel svima

OPREZ Haraju lažni policajci: Uvjeravali ih da je novac krivotvoren, na udaru posebno jedna skupina

Haker za računalima
Haker za računalima Foto: DNEVNIK.hr
Međimurska policija upozorava građane na lažne policajce. Na udaru su posebno starije osobe od kojih lažni policajci traže bankovne račune.

PU međimurska je zaprimila više dojava da su nepoznati počinitelji putem telefona, predstavljajući se kao službenici banke odnosno policije, tražili od starijih osoba informacije o njihovim bankovnim računima. Uvjeravali su ih kako rade provjeru krivotvorenih novčanica koje će policajci preuzeti dolaskom na njihovu adresu.

''Policija ponovno apelira na građane da budu oprezni i ne nasjedaju na ovakve pokušaje prevare, da ne puštaju nepoznate osobe u svoj dom i ne daju podatke bankovnih računa putem telefona, jer to policija ne radi'', upozorili su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA AKCIJA EUROPOLA Uhićeno više od 540 ljudi, među njima i hrvatski državljani: Prodavali ''korona lijekove'' i doping, zaplijenjena roba vrijedna 63 milijuna eura

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dvojica u pritvoru Trgovali lažnim COVID potvrdama: Necijepljeni davali novac i podatke zdravstvenom djelatniku, on ih upisivao u sustav

Nadalje, mole sve ljude da upozore starije na ovu opasnost i da odmah obavijeste policiju na broj 192.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene