Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobne pogreške u istrazi

Policija je u rukama imala Paravinju, no pustila ga je da ode?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od početka istraga slučaja nestanka Antonije Bilić postavljena je na dva kriva traga.

Vozač koji je htio pokupiti djevojku iz Muća, istog jutra kada je Antonia ušla u kamion Dragana Paravinje, živi i radi u Karlovcu, piše Jutarnji list. Tako je policija ne znajući za Paravinju i njegov plavi kamion mislila da je Antonijin otmičar vozač bijelog kamiona koji je slično pokušao izvesti u Muću.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Veliku pomutnju prvih dana potrage stvorio je, uz krivu boju kamiona, i krivi čovjek na crtežu. Policija je zaustavljala kamione s bijelom kabinom, a isti kamion tražili su i na snimkama nadzornih kamera.

Druga pogreška dogodila se kada je policijski službenik u Drnišu službeno zaprimio dojavu o Antonijinom nestanku u srijedu prijepodne. Dojavu nije proslijedio popodnevnoj smjeni, pa zbog toga ostale policijske postaje tog dana nisu dobile obavijest o nestanku mlade Drnišanke.

Dragana Paravinju policija je imala već u srijedu, dan nakon otmice, no pustila ga je bez problema. Prometna policija zaustavila ga je u rutinskoj kontroli. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene