Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolnici je

Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene

Prometna nesreća u Zagrebu
Prometna nesreća u Zagrebu Foto: DNEVNIK.hr
U subotu u Novom Zagrebu u jutarnjim satima policajac je službenim motociklom prošao kroz crveno na raskrižju i izazvao prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen.

U subotu oko 10:55 u Novom Zagrebu 25-godišnji policajac izazvao je prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen. 

"Policijski službenik Policijske uprave zagrebačke upravljao je službenim motociklom, a kretao se kolnikom Avenije Dubrovnik u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s ulicom SR Njemačke ušao je u raskrižje iako je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svijetlo te je prednjim dijelom motocikla udario u bočnu stranu osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak, a koji se kretao kolnikom Avenije Dubrovnik u smjeru zapada a u trenutku prometne nesreće skretao je u lijevo prema kolniku ulice SR Njemačke za vrijeme dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo za njegov smjer kretanja", priopćila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Eskplozija u vojnoj bazi u Kambodži Kambodžanska vojska VIDEO Eksplodiralo streljivo u vojnoj bazi, poginulo 20 vojnika: Manje eksplozije čule su se još sat vremena kasnije  

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Iz minute u minutu HDZ nadomak vladajuće većine? S Domovinskim pokretom i Vučemilović fali im samo jedan glas. Oglasio se Raspudić

U prometnoj nesreći policijski službenik teško je ozlijeđen.

Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh. Mjestom očevida rukovodio je zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Novom Zagrebu.

Kasnije tijekom dana, policja je izvješće nadopunila informacijom da su u prometnoj nesreći lakše ozlijeđene dvije osobe kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene