Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najranjiviji u prometu

"To je kao odlazak po drugo mišljenje kod doktora": Veliki odaziv vozača motocikala

Mnoštvo vlasnika motocikala odazvali su se na tradicionalni preventivni pregled svojih vozila uoči početka moto sezone.

Završila je tradicionalna provjera motocikala prije još jedne sezone, a oni koji su se odazvali ovoj akciji dobili su i prigodan poklon. Posljednji dan akcije za Dnevnik Nove TV pratio je Vanja Margetić.

Pročitajte i ovo Nasukani brod - 1 Mještani strahuju od onečišćenja Nastavak pomorske havarije u Istri: Ministarstvo je zabranilo približavanje nasukanom brodu

Pročitajte i ovo Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari

"Mislim da je to kao odlazak po drugo mišljenje kod doktora, znači da netko stručni provjeri je li sve u redu s motorom, s nekim osnovnim stvarima. S obzirom da je to vozilo koje je dosta rizično u prometu, meni osobno je neprihvatljivo da se nešto dogodi zbog stvari koje sam mogao popraviti ili promijeniti", rekao je vozač motocikla Marko Obrvan.

Kako je izgledala posljednja provjera prije otvaranja sezone, koji su najveći rizici i što su oni koji su se odazvali provjeri dobili na poklon pogledajte u prilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene