Obavijesti Video Pretražite Navigacija
organizirali i noćne straže

Kako je pao Fantom s Trešnjevke: "Vidjeli smo bicikl, tu osobu u dvorištu. Zagalamili smo..."

Aktualno Galerija Fantom s Trešnjevke Fantom s Trešnjevke Foto: DNEVNIK.hr Fantom s Trešnjevke - 4 Fantom s Trešnjevke - 4 Foto: DNEVNIK.hr Fantom s Trešnjevke - 3 Fantom s Trešnjevke - 3 Foto: DNEVNIK.hr Fantom s Trešnjevke - 2 Fantom s Trešnjevke - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Fantom s Trešnjevke - 1 Galerija 1/6 >>
Djevojke s Trešnjevke napokon mogu mirno spavati. Uhićen je Fantom koji ih je uhodio, snimao, ulazio u njihova dvorišta i virio kroz prozore. Priča o ''vrebaču'' objavljena je u Dnevniku prije mjesec dana jer je policija za njim tragala nekoliko godina. Sve do ovog ponedjeljka. Priča Matee Ćorić.

Jezivi Fantom sa zagrebačke Trešnjevke napokon je uhićen. Na djelu su ga uhvatili stanovnici koji su zbog njega organizirali noćne straže kvartom, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić.

"Tu večer smo odlučili prošetati kvartom, baciti oko. Kada imate dvoje malodobne djece nije vam svejedno. Vidjeli smo bicikl, tu osobu u dvorištu. Isto je gledao. Zagalamili smo i skužili smo da je to on", prisjeća se Zdenko Beljo.

Odmah su pozvali policiju koja je došla, kaže, za tri minute. 

"Dali smo im informacije, kako je obučen. Nakon nekih sat vremena je policijski službenik poslao poruku da bar večeras možemo mirno spavati", dodaje Beljo.

Vrebač se skrivao u mraku.

"Nije se opirao, slušao je naredbe koje smo mu izdali kratko, jasno i glasno. Podnesena je kaznena prijava zbog nametljivog ponašanja", rekao je policajac Policijske postaje Trešnjevka Antonijo Culej za Dnevnik Nove TV. On je Fantoma uhvatio.

Za to je propisana kazna zatvora do jedne godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odselila se zbog manijaka UZNEMIRUJUĆI VIDEO Javila nam se još jedna žrtva fantoma s Trešnjevke: "Vrisnula sam kad sam vidjela dvije ruke kako dižu roletu..."

Pročitajte i ovo Stanovnica Trešnjevke i Matea Ćorić - 2 priča koja tjera strah u kosti Jezivi fantom s Trešnjevke upada u dvorišta, zaviruje kroz prozore i snima ljude: "Kad je vidio strah u mojim očima, kao da je bio zadovoljan"

Ljubica priznaje da je svima laknulo i da će spavati mirnije jer dok je on "operirao" kvartom mira nije bilo. Preskakao je ograde, ulazio u dvorišta, snimao i virio kroz prozore. Policija je za njim tragala više od dvije godine, pa su stanovnici u strahu nabavljali pse čuvare ili postavljali nadzorne kamere.

Ivana se zbog njega preselila u drugi zagrebački kvart jer nije više mogla živjeti u strahu. "Iskreno, uz pomoć tableta za spavanje tu i tamo bih nekad uspjela zaspati. Kraj sebe na ormariću sam imala nešto tvrdo, mislim da sam imala ono za tući meso jer nisam imala palicu. Čisto ako se nešto dogodi", priznaje Ivana.

Nad njim se trenutno provodi kriminalističko istraživanje. Stanari Trešnjevke nadaju se da im više neće kvariti miran san.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene