Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla promjena vremena

Pogledajte kako izgleda snježna idila na Velebitu, na Zavižanu napadalo čak 29 centimetara

Snijeg na Velebitu (Foto: Vladimir Lopac, Ivan Vukušić, Nacionalni park Sjeverni Velebit/Facebook)
Snijeg na Velebitu (Foto: Vladimir Lopac, Ivan Vukušić, Nacionalni park Sjeverni Velebit/Facebook) Foto: Vladimir Lopac, Ivan Vukuši?, Nacionalni park Sjeverni Velebit/Facebook
Hrvatsku je danas zahvatila promjena vremena koja je uz pad temperatura donijela i snijeg u gorju.

Nacionalni park Sjeverni Velebit na svom je profilu na Facebooku objavio fotografije snježne idile. Pahulje su zabijelile Zavižan, gdje je izmjereno 29 centimetara snijega. 

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg

Nestabilno vrijeme očekuje nas i u danima koji slijede. Pljuskovi su mogući u utorak, a nešto rjeđe sredinom tjedna, koja zasad izgleda najpovoljnije. Nakon osvježenja tad će nas ponovno sunce malo i zagrijati.

Na Jadranu još u utorak možete očekivati mjestimične pljuskove. U srijedu također, ali rjeđe, i to uglavnom lokalno u poslijepodnevnim satima, dok će u četvrtak pljuštati samo na sjevernom Jadranu. Sve ove dane neće biti izraženijeg vjetra, a sredinom tjedna svakako će opet biti toplije vrijeme.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene