Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tomašević preuzeo dužnost

Plenković telefonski čestitao Tomaševiću, u utorak sastanak sa županima i čelnikom Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Andrej Plenković i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević danas su telefonski razgovarali te mu je premijer čestitao na izbornoj pobjedi i preuzimanju dužnosti gradonačelnika Zagreba.

"U utorak će se održati sastanak predsjednika Vlade i ministara sa svim županima i gradonačelnikom Zagreba u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici u 13 sati.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Jačanje hrvatskih snaga Plenković otkrio novi potez vojske nakon Rafalea: "To je ključni veliki projekt " Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Teške riječi Plenković prozvao tri stranke: "Svi su korumpirani. Žele porobiti institucije progona, to je jasno kao dan"

Glavne teme su okvir za nastavak partnerstva i suradnje Vlade sa svim županijama i Gradom Zagrebom (jedinicama područne samouprave) te daljnja dinamika procesa cijepljenja, kao i priprema za turističku sezonu", potvrdio je glasnovogornik premijera Plenkovića Marko Milić za DNEVNIK.hr.

Dodao je kako će uskoro uslijediti i sastanci premijera s Tomaševićem te predstavnicima Vladinih resora i gradske uprave, a glavni prioritet je proces obnove nakon razornog potresa te ostale teme koje su važne za razvoj Zagreba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene