Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ranojutarnja prepirka

Pijan vozio automobil, a njegovi putnici vrijeđali i omalovažavali policajce

Ilustracija
Ilustracija Foto: Nikola Vilic/Cropix
Policija je u ranim jutarnjim satima u nedjelju uhvatila troje ljudi. Vozač je vozio pijan, a njegovi putnici vrijeđali su i omalovažavali policajce.

Požeški trio pod utjecajem alkohola stvarao je probleme policiji u tri ujutro u nedjelju.

Sve je počelo kada je 26-godišnja putnica iz automobila omalovažavala i vrijeđala policajce kada su prolazili pokraj zgrade policijske postaje da bi ih ubrzo policija zaustavila.

Pročitajte i ovo Najveći ratni brod usidrio se ispred Splita - 2 sukobi na Bliskom istoku VELIKA GALERIJA Ovu grdosiju SAD šalje u Izrael, nedavno je bila i u Splitu

48-godišnji vozač bio je pod utjecajem alkohola od 1,90 promila, a 26-godišnjakinja i 29-godišnjak koji su s njim bili u vozilu i pod utjecajem alkohola omalovažavali su i vrijeđali policajce.

Pročitajte i ovo Ilustracija popularna društvena mreža Novi TikTok trend! Mladi se podupiru u prekidanju odnosa s roditeljima: "Ljudi se ponašaju kao da sam luda"

Putnik je odbio dati svoju osobnu iskaznicu na uvid nakon čega su on i putnica uhićeni, a protiv njih slijedi optužni prijedog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, priopćila je PU požeško-slavonska.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene