Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije imao vozačku dozvolu

Pijan s tri promila skrivio prometnu nesreću, na automobil postavio karton umjesto registracije

Ilustracija
Ilustracija Foto: Nikola Vilic/Cropix
46-godišnjak je u Rijeci pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću, a na automobilu je umjesto registracijskih oznaka postavio - karton. Prijeti mu kazna od 5850 eura.

U ponedjeljak 9. listopada oko 18:30 u Ciottinoj ulici u Rijeci dogodila se prometna nesreća koju je izazvao 46-godišnjak. Upravljao je osobnim vozilom na kojemu nisu bile registracijske oznake, već je na njihovo mjesto postavio kartonske oznake.

Alkotestiranjem mu je k tome utvrđena koncentracija alkohola od 3,02 promila, a provjerom je utvrđeno da je upravljao odjavljenim vozilom kojemu je isteklo trajanje prometne dozvole, ali i bez vozačke dozvole, odnosno prije prava na upravljanje vozilom kategorije B.

Pročitajte i ovo Uhićenja u Splitu Velika akcija policije U Splitu pala narkoskupina: Zbog krijumčarenja droge uhićeno 19 osoba, reporterka Dnevnika Nove TV otkriva detalje

Priveden je na kriminalističko istraživanje i protiv njega je zbog krivotvorenja isprave I. policijska postaja Rijeka mjerodavnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu.

Zbog izazivanja prometne nesreće i počinjenih prekršaja, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, riječka prometna policija nadležnom je općinskom sudu protiv njega podnijela optužni prijedlog kojim mu je predložena novčana kazna od 5850 eura.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene