Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pag dobiva dom zdravlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sastanku ministra mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmete, zadarskog župana Stipe Zrilića i gradonačelnika Paga Andreje Bukše održanom poslije podne u Pagu dogovoreno je da će u tom otočnom gradu biti osnovan dom zdravlja.

Skupština Zadarske županije donijet će odluku o osnivanju, a budući dom zdravlja u Pagu sufinancirat će Zadarska županija, Grad Pag i općine Kolan i Povljana.

Pročitajte i ovo Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu" Slika nije dostupna Fizički i verbalni napad Napadač na vozača Doma zdravlja pred sucem

Time je udovoljeno više puta isticanim zahtjevima grada Paga za osnivanjem vlastitoga doma zdravlja.

Na današnjem sastanku bilo je govora i o drugim paškim infrastrukturnim objektima u koje treba ulagati. 

Među ostalim, dogovoreno je da će do 2009. godine biti izgrađena obilaznica oko grada Paga dužine otprilike 800 metara, a također će biti obavljena rekonstrukcija starog mosta u Pagu, u što će Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Ministarstvo kulture, Zadarska županija i Grad Pag u idućih nekoliko godina izdvojiti oko 8,5 milijuna kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene