Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznajte detalje

OPET DRAŽBA Država prodaje 122 vozila, početna cijena od 200 kuna...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javna dražba održat će se 3. prosinca. U ponudi su 122 vozila.

Ukupno 122 vozila u vlasništvu države naći će se na javnoj dražbi koja će se održati 3. prosinca u prostoru Kazališta na Pešćenici (Knap) u Zagrebu. Dražba počinje u 9 sati, a vozila se mogu pogledati 1. i 2. prosinca između 10 i 14 sati u Donjoj Zelini na skladištu TRCZ-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ovo morate znati Znate li čemu služi čep na vratima automobila? Ovaj detalj može spriječiti skupe popravke Ponuda Ministarstva državne imovine (Foto: Ministarstvo državne imovine) Samo izaberi Navali, narode! Država jeftino prodaje automobile i nekretnine: Od zgrade u Varaždinu do Golfa za 1000 kuna!

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn, izvijestio je TRCZ na svojim stranicama. Prodaja se pak obavlja po načelu "viđeno-kupljeno" i isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora.

Među ponuđenim vozilima su policijski automobili, vozila Hitne pomoći, Pošte... Među automobilima ima primjeraka kojima je početna cijena tek 200 kuna, ali i primjeraka čija je početna cijena nekoliko desetaka tisuća kuna.

Više detalja o načinu funkcioniranja dražbe, kao i popis svih automobila pogledajte OVDJE.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene