451390
451390
451390
451390
451390

VOZILA RAZGRABLJENA Novog vlasnika ima i auto koji je prevozio Sanadera nakon uhićenja

  • , 25.09.2016., 07:23
  • Autor:
  • komentara

Automobili koje su koristili djelatnici Sabora, Vlade i ministarstava doslovno su razgrabljeni na javnoj dražbi održanoj u subotu.

 
 
 
 
Razgrabljeni državni automobili (Video: Dnevnik Nove TV)
Razgrabljeni državni automobili (Video: Dnevnik Nove TV)

Automobil koji je prevozio Ivu Sanadera nakon uhićenja u Austriji - novog vlasnika pronašao je u Virovitici.

Ruke su se neumorno podizale. Iako su cijene rasle, odustajanja nije bilo.

'Bio sam zainteresiran za to vozilo i nisam dopustio da ga netko drugi kupi osim mene', rekao je Ivan Jurčević iz Zagreba.

Prije same licitacije kupci su mogli razgledati automobile. Kupnja je po principu, viđeno kupljeno, a neki upravo zbog toga negoduju.

'Nikakav podatak o vozilu nemate, stvarno kupujete mačka u vreći, naoko što vidiš, pod haubu ne možeš. U prosjeku ne odu puno, recimo po tisuću eura od početne cijene', kaže Mile Grgić iz Osijeka.

Kupovalo se sve i svašta - od razbijenih kombija, do motocikala. Pojedini modeli uvijek upadnu u oko, posebno onaj automobil koji je prevozio Ivu Sanadera nakon uhićenja u Austriji.

Kao što je bilo i za očekivati, ruke su se najviše dizale za japansku jurilicu koja je prodana za 31.200 kuna, no zvijezda licitacije bila je i crna limuzina, a postigla je cijenu od 50 tisuća kuna.

Postignutim cijenama, ali i odazivom kupaca, zadovoljni su i organizatori licitacije.

'Kao i do sada na svakim dražbama je velik interes, postignute su dobre cijene, a ljudi su zadovoljni', rekao je Mario Perić, voditelj licitacijske prodaje. Novi vlasnici su svoje automobile dužni preuzeti u roku od pet dana.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se