Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I vozačku dozvolu na 12 mjeseci

Ostao bez Porsche Cayenna: Mladiću iz Čakovca policija trajno oduzela skupocjeni auto

Aktualno Galerija Oduzeti automobil Oduzeti automobil Foto: DNEVNIK.hr Presuda: Ilustracija - 1 Presuda: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Presuda: Ilustracija - 2 Presuda: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Policija: Ilustracija - 1 Policija: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija: Ilustracija - 2 Galerija 1/5 >>
Na Općinskom sudu u Čakovcu dogodio se presedan. Donesena je presuda kojom je 28-godišnjaku trajno oduzet osobni automobil marke Porsche Cayenne. Detalje doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić.

Riječ je o recidivistu u počinjenju prometnih prekršaja koji je već dva puta osuđivan. Isto tako, muškarcu je oduzeta vozačka dozvola B kategorije na 12 mjeseci.

Pročitajte i ovo Kolona na A4 javlja hak Kilometarska kolona na autocesti: Prevrnulo se teretno vozilo, čeka se uklanjanje

Dvadesetosmogodišnji vozač iza sebe ima cijeli niz prometnih prekršaja. Od upravljanja vozilom tijekom izrečene zabrane, preko prekoračenja brzine, sve do izazivanja prometne nesreće i bijega s mjesta počinjenja, a da pritom nije ostavio podatke.

Policajci su mladića zaustavili tijekom redovnog nadzora i u vrlo kratkom roku shvatili da vozi bez dozvole, ali i da je prikupio ukupno 12 negativnih bodova u periodu od dvije godine.

Osim što mu je trajno oduzet automobil, izrečena mu je i kazna zatvora u trajanju od 46 dana i uvjetno 6 mjeseci.

Neslužbeno se doznaje kako je mladić član jedne izuzetno imućne poduzetničke obitelji iz Čakovca.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene