Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"POTICATELJI MEDIJSKOG LINČA"

Oglasio se HDZ-ov župan koji je sudjelovao u prometnoj nesreći: "Priželjkivali su puno tragičnije posljedice..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ov župan Damir Dekanić sudjelovao je sredinom ovog mjeseca u prometnoj nesreći. Tvrdi da je automobil vozio njegov rođak, koji nije zaposlenik Županije, iako je vozio službeni auto. Dekanić je danas poslao priopćenje.

Župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić ponovo se oglasio o prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao sa službenim automobilom u subotu na županijskoj cesti između Andrijaševaca i Cerne.

HDZ-ov župan u priopćenju navodi da se na njega vrši brutalni medijski pritisak, a da su "neki priželjkivali nezgodu sa puno tragičnijim posljedicama, a ne ovakvu bez stradalih" 

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Posljednjih devet dana vrši se brutalni medijski pritisak na mene, moju obitelj, susjede i sumještane, a vezano na prometnu nezgodu u kojoj sam sudjelovao kao suvozač, o čemu sam se proteklih dana već javno očitovao.

Poticatelje ovog medijskog linča, naravno, nije teško determinirati, a javnost lako može uočiti kako je njihov jedini cilj izazivanje prijevremenih izbora pa makar i putem navodnih, nevjerodostojnih svjedoka, svjedoka kojih nema na mjestu događaja niti u policijskom zapisniku", kaže Dekanić u priopćenju. 

"Zbog toga se ne mogu oteti dojmu da su priželjkivali nezgodu sa puno tragičnijim posljedicama, a ne ovakvu bez stradalih, povrijeđenih, sa isključivo materijalnom štetom — kakvih je svakodnevno uistinu mnogo.

Zahvaljujem se još jednom svima koji mi daju potporu u ovim, za mene i moju obitelj, mučnim trenutcima, a tvorcima ove priče poručujem da će unatoč svojim nastojanjima morati pričekati redovne izbore", kaže se zaključno u priopćenju. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DNEVNIK NOVE TV DOZNAJE HDZ-ov župan sudjelovao u prometnoj nesreći: Otkriveno je i tko je vozio službeni automobil

Župan Damir Dekanić je kao suvozač sudjelovao u prometnoj nesreći koja se 16. travnja dogodila na županijskoj cesti između Andrijaševaca i Cerne. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZBOG PROMETNE NESREĆE Domovinski pokret traži ostavku župana Dekanića: "Javnost je uskraćena za važne detalje koji bi mogli biti vrlo nezgodni za župana-recidivista"

U trenutku prometne nezgode automobilom je upravljao rođak župana Damira Dekanića – Krešimir Bičanić'', odgovorili su za Dnevnik Nove TV iz Vukovarsko-srijemske županije.

Bičanić nije djelatnik Županije, a nesreća se dogodila u službenom automobilu. 

U priopćenju koje je Dekanić prošli tjedan poslao kazao je, između ostalog, da je imao 1,44 promila alkohola u krvi, a da vozaču nije utvrđena pristunost alkohola u krvi. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene