Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIO JE SUVOZAČ

HDZ-ov župan koji se 2019. pijan zabio u auto s časnim sestrama sad je opet doživio prometnu: "Još uvijek je pod stresom"

Damir Dekanić (Foto: HDZ)
Damir Dekanić (Foto: HDZ) Foto: HDZ
Iz Vukovarsko-srijemske županije potvrdili su u nedjelju da je župan Damir Dekanić bio sudionikom prometne nesreće koja se u subotu dogodila na županijskoj cesti između Andrijaševaca i Cerne, i to kao suvozač.

"Točno je da je župan Dekanić sinoć sudjelovao u prometnoj nesreći kao suvozač. Župan se osjeća dobro, iako je još uvijek pod stresom zbog nesreće čiji je bio sudionikom", kazala je za Hinu županova glasnogovornica.

Dodala je kako će o detaljima cijelog događaja javnost izvijestiti u utorak, prvog radnog dana nakon uskrsnih blagdana.

Pročitajte i ovo Damir Dekanić (Foto: HDZ) vozio službeni automobil HDZ-ov načelnik pijan se zabio u automobil s časnim sestrama

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na Pelješcu Nesvakidašnja nesreća: Sudarila se trojica vozača koja zajedno imaju 265 godina

Mediji su pisali da je Dekanić bio vozač u nesreći, no to je sada demantirano. Podsjetimo, župan je u svibnju 2019. godine sudjelovao u prometnoj nesreći - pijan je vozio službeni automobil i zabio se u drugo vozilo u kojem su se nalazile časne sestre. Tada je utvrđeno da je imao 1,06 promila u krvi. Jedna časna sestra bila je ozlijeđena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene