Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opisao što se dogodilo

Oglasio se HDZ-ov župan koji je u subotu doživio prometnu: "Došlo je do gubitka kontrole..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Župan Damir Dekanić oglasio se o prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao sa službenim automobilom u subotu na županijskoj cesti između Andrijaševaca i Cerne.

U priopćenju koje je u utorak poslao medijima kaže kako je u nesreći sudjelovao u službenom automobilu Vukovarsko-srijemske županije kao suvozač. Priznaje da je imao 1,44 promila alkohola u krvi, ali ističe da kod vozača K. B. nije utvrđena pristunost alkohola u krvi.

"Automobilom je na moju zamolbu upravljao K.B. Ulaskom u selo Cerna došlo je do gubitka kontrole nad vozilom te je isto udarilo automobil koji je bio parkiran uz cestu. Putem sustava iz automobila pozvana je policija", piše u Dekanićevom priopćenju. Dodaje i kako je nastala samo materijalna šteta, a automobil se nalazi u ovlaštenom servisu.

Pročitajte i ovo Damir Dekanić (Foto: HDZ) BIO JE SUVOZAČ HDZ-ov župan koji se 2019. pijan zabio u auto s časnim sestrama sad je opet doživio prometnu: "Još uvijek je pod stresom"

"Spreman sam podmiriti sve oštećene strane u onoj mjeri u kojoj to ne učini osiguranje", kaže župan.

Dekanić se ispričava svima koji su u nezgodi pretrpjeli materijalnu štetu ili bili "uznemireni na dan Uskrsa" te dodaje kako osjeća odgovornost za ovaj događaj.

Podsjetimo, župan je u svibnju 2019. godine sudjelovao u prometnoj nesreći - pijan je vozio službeni automobil i zabio se u drugo vozilo u kojem su se nalazile časne sestre. Tada je utvrđeno da je imao 1,06 promila u krvi. Jedna časna sestra bila je ozlijeđena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene