Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

Četvorica muškaraca napala novinarku kod Imotskog dok je pokušavala snimiti kuću Milana Kujundžića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinarka Slobodne Dalmacija Andrea Topić u petak je posjetila kuću u vlasništvu ministra zdravstva Milana Kujundžića u Ivanbegovini. Tamo su ju verbalno napala četvorica muškaraca. Okružili su njezin automobil i nisu joj dopustili da ode, iako su ranije vikali da se makne. Intervenirala je i policija.

U jeku afere ministra zdravstva Milana Kujundžića s imovinskom karticom i njegovim nekretninama, novinarka Slobodne Dalmacije Andrea Topić verbalno je napadnuta ispred ministrove kuće u Ivanbegovini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON AFERA DORH, USKOK i policija u dvjema zagrebačkim bolnicama, istražuju poteze bivšeg ministra Kujundžića Gabrijela Žalac Nisu u fokusu javnosti Iz Vlade otišli zbog nekretnina, pokretnina... Što rade istražitelji u slučaju bivših ministara?

Novinarku su ispred kuće ministra Kujundžića verbalno napala četvorica muškaraca koji su, navodno, ministrovi rođaci. Novinarki nisu dopustili da snimi kuću koja je u vlasništvu obitelji Kujundžić, a kada je novinarka sjela u automobil, muškarci su ju okružili i nisu joj dopustili da ode.

Uznemirena novinarka iz automobila je nazvala kolege iz redakcije, a oni su kontaktirali s policijom.

O događaju je izvijestila i splitska policija. Priopćili su da su zbog verbalnog napada na žensku osobu u petak uhićena četvorica muškaraca u dobi od 42, 43, 66 i 68 godina. ''Dok se osoba nalazila u vozilu, pokušavajući krenuti vozilom s mjesta događaja, muškarci su joj zapriječili odlazak i tom prilikom oštetili vozilo'', priopćili su iz policije.

Na snimkama koje je objavila Slobodna Dalmacija može se vidjeti kako jedan muškarac sjedi na haubi automobila novinarke Topić, a drugi se naslonio na stražnji dio automobila. Za to vrijeme treći je otvarao vrata od automobila, unatoč tome što je Topić molila da to ne radi te da ju ostavi na miru. ''Osjećam se uznemireno, tresem se, imam napadaj panike. Opkolili su mi auto i ne daju mi da se maknem'', rekla je novinarka na jednoj od snimaka na kojima se vidi da jedan od muškaraca iz usta vadi zubnu protezu i pokazuje ju novinarki kroz prozor automobila.

Prije dolaska policije jedan od četvorice, koji je navodno zvao ministra Kujundžića, ponovno je prišao automobilu i rekao novinarki da sada ima dopuštenje snimati kuću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene