Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Imate li između 18 i 30 godina, volite pisati i ne volite govor mržnje na internetu, imate sve preduvjete za sudjelovanje u blogerskom natječaju koji organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva!


Nacionalna zaklada raspisala je Poziv za mlade blogere u kampanji za sprječavanje govora mržnje na internetu. Na temelju njega će odabrati do 10 mladih blogera/ica, koji će zajedno raditi na kampanji za sprječavanje govora mržnje na Internetu u Hrvatskoj.


Prednost će imati mlade osobe koje pišu blogove no, prijaviti se mogu i one mlade osobe koje bi željele započeti s pisanjem bloga, a do sada su se istakle pisanim uradcima (eseji, pripovjetke i sl.) kroz koje su se zalagali za sprječavanje govora mržnje.

Vezani članci Djeca u Novom Sadu zabavljaju se uz Baju Malog Knindžu Skandal u Srbiji: Procurila snimka učiteljice i učenika kako plešu u vlakiću na pjesmu Baje Malog Knindže Kjelfossen (Foto: Screenshot/YouTube) Dronom snimio bajkoviti vodopad u Norveškoj, snimku je nemoguće opisati riječima

Od odabranih sudionika/ica očekuje se sudjelovanje na tri trodnevne radionice u Hrvatskoj i inozemstvu tijekom 2015. godine, sudjelovanje u zajedničkom osmišljavanju kampanje za sprječavanje govora mržnje na Internetu u Hrvatskoj te individualni angažman u promicanju tolerancije i sprječavanja govora mržnje kroz pisanje blogova.


Troškove održavanja radionice kao i sve putne troškove te troškove smještaja, prehrane i drugih osnovnih troškova za mlade blogere snosi Nacionalna zaklada iz Programa za civilno društvo u sklopu Fondova EGP i Kraljevine Norveške.

Rok za prijavu: do 18. ožujka 2015. godine, sve detalje potražite na ovom linku, i ne zaboravite da je upravo Blog.hr najjača hrvatska blogerska platforma, i najbolji način da uplovite u čaroban svijet bloganja!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju