Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DVOJE POGINULIH

Tragedija kod Ozlja: Pronađeno i tijelo vozača automobila koji je sletio u Dobru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U rijeci Dobri u mjestu Tomašnica policija je u ponedjeljak uočila tijelo vozača VW Golfa, stradalog u prometnoj nesreći u nedjelju ujutro, a ronioci Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ) angažirani su da se tijelo izvadi iz vode, doznaje se u karlovačkoj policiji.

 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Slijedi očevid te utvrđivanje identiteta i okolnosti stradavanja, rekla je glasnogovornica Policijske uprave karlovačke Andreja Lenard.

U slijetanju automobila u rijeku Dobru u mjestu Tomašnica poginuo je i 23-godišnji suvozač, a njegovo je tijelo pronađeno još u nedjelju u vozilu, dok je potraga za vozačem nastavljena u ponedjeljak ujutro.

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko tri sata, no vozilo je u rijeci uočeno nakon 15 sati. Policija je očevidom utvrdila da je vozač osobnog automobila VW Golf, karlovačkih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine u lijevom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem te sletio u rijeku Dobru.

U potragu su bili uključeni i pripadnici HGSS-a te vatrogasci. (Hina/S.Ve.)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene