Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlog požara nepoznat

Nastavlja se potraga za radnikom hidroelektrane: Akciji se na brodicama pridružio i velik broj građana

Nestali radnik još nije nađen (Foto: Paula Klaić Saulačić)
Nestali radnik još nije nađen (Foto: Paula Klaić Saulačić) Paula Klai? Saula?i?
Aktualno Galerija Veliki je broj građana s vlastitim brodicama odlučio pomoći (Foto: Paula Klaić Saulačić) Veliki je broj građana s vlastitim brodicama odlučio pomoći (Foto: Paula Klaić Saulačić) Foto: Paula Klai? Saula?i? Nestali radnik još nije nađen (Foto: Paula Klaić Saulačić) Nestali radnik još nije nađen (Foto: Paula Klaić Saulačić) Foto: Paula Klai? Saula?i? +0 Pretražuje se područje od Plata do Cavtata (Foto: Paula Klaić Saulačić) Galerija 1/3 >>
Potraga za nestalim radnikom hidroelektrane Plata nastavlja se i četvrtog dana. Zbog boljih vremenskih uvjeta velik broj građana je s brodicama također krenuo u potragu za nestalim muškarcem. Pretražuje se područje od Plata do Cavtata.

Spasilačke službe cijelu noć su tragale za posljednjim nestalim u požaru koji je u četvrtak planuo u Hidroelektrani Dubrovnik u Platu. Potraga je proširena, no rezultata još uvijek nema, javila je reporterka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić. 

Pročitajte i ovo Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta" Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su"

Podsjetimo, u požaru koji je u četvrtak ujutro oko 9 sati izbio u Hidroelektrani Dubrovnik u mjestu Plat šest osoba lakše je ozlijeđeno, od čega je troje prevezeno u dubrovačku bolnicu. Tri su djelatnika nestala i za njima je odmah krenula potraga. Dvojica radnika kasnije su pronađena mrtva, a za trećim traje opsežna potraga. 

Uzrok požara koji je nastao na samom kraju tunela dugačkog oko 500 metara još uvijek je nepoznat.

Trenutno su u potragu uključeni policijski službenici, pripadnici HGSS-a, vatrogasci i ronioci. Pomaže im i policijski helikopter, a u akciji traganja su i dronovi HGSS-a ali i brojni mještani, prijatelji i obitelj nestaloga.

Današnji fokus potrage okrenut je prema otvorenom moru oko Mrkana, Supetra i Bobare, ali i šire, jer se vrijeme konačno smirilo, pao je vjetar, nema ni jakih valova, pa će danas svaka akcija biti moguća, prenosi Dubrovački vjesnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene