Obavijesti Video Pretražite Navigacija
novac još nije vratio

Načelnik Murtera službenom karticom platio usluge u austrijskom bordelu 1560 eura, pogledajte kako je opravdao taj čin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik općine Murter-Kornati Toni Turčinov službenom je karticom 2019. godine plaćao usluge u austrijskom bordelu. U klagenfurtskom klubu La Cocotte triput je upotrijebio općinsku karticu i potrošio ukupno 1560 eura.

Načelnik općine Murter-Kornati Toni Turčinov sredinom travnja 2019. godine na službenom putovanju u Austriji potrošio je 1560 eura proračunskog novca na usluge u klagenfurtskom bordelu "La Cocotte".

Sveukupno je platio tri računa za različite usluge, dva od 600 i jedan od 360 eura, objavio je Telegram.

Turčinov je 4. srpnja izjavio da se ne može sjetiti na što je točno potrošio taj novac i da prije davanja odgovora "prvo mora stupiti u kontakt sa svojim zaposlenicima".

Nekoliko dana kasnije priznao je da je bio "na večernjem druženju" u bordelu s "potencijalnim gostima i domaćinima". Tvrdi da je sporne račune platio općinskom karticom slučajno jer ih je pomiješao.

Pročitajte i ovo Novac/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) uskok provodi istragu Poželio biti milijunaš: Policajac lažirao podatke o naplaćenim kaznama i sebi zadržao više od 800 tisuća kuna

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OŠTETILA MUP Iz zgrade u kojoj je sjedište krim-policije nestalo 130 tisuća kuna. Osumnjičena namještenica, pogledajte što je ispričala istražiteljima

Račun u bordelu, kaže, htio je platiti privatnom karticom, ali je pogreškom iz novčanika izvadio službenu. "Moja privatna i službena kartica iste su banke i u tim večernjim satima došlo je do omaške, zbog koje se ispričavam svojim mještanima", poručio je.

Načelnik Turčinov još uvijek nije vratio novac u proračun. Tvrdi da je dug riješio time što je svojom karticom platio troškove smještaja za općinsku delegaciju.

Još se uvijek ne zna kome je on to platio smještaj i gdje te zašto to opravdava trošenje proračunskog novca na privatnu razonodu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene