Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u trgovini

Prebio prodavačicu zbog otkaza bliskoj osobi: "Psovao Boga, prijetio da će je ubiti"

Nasilje u trgovini
Nasilje u trgovini Foto: Getty Images
Uhićen je muškarac koji je uz prijetnje smrću pretukao prodavačicu u požeškoj trgovini. U policiji utvrđuju sve okolnosti ovog nasilja. Napadač je navodno bio nezadovoljan što je u istoj trgovini otkaz dobila njemu bliska osoba.

Iz požeško-slavonske policije doznaje se da je nasilnik oko 6 sati ujutro napao te šakama po cijelom tijelu izudarao žensku osobu u trgovini u Krešimirovoj ulici, prijeteći joj da će ju ubiti. 

Pročitajte i ovo Napad u Domu zdravlja Novi skandal Dnevnik Nove TV doznaje: U jednom zagrebačkom domu zdravlja liječnik napao kolegicu, u sve se uključila policija

Prema pisanju lokalnih portala, muškarac je napao prodavačicu u trgovini u kojoj je otkaz dobila njemu bliska osoba.

Prodavačica pobjegla

Žena je uspjela pobjeći iz trgovine, a njene pozive u pomoć čuli su susjedi i pozvali policiju koja je ubrzo stigla na mjesto događaja.

Susjedi su za Požega.eu otkrili detalje: "Napao je trgovkinju. Tukao ju je po glavi i cijelom tijelu, psovao Boga, prijetio da će je ubiti"

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ŠTO RADI SUSTAV? Potresno svjedočanstvo žrtve nasilja: "Dobivala sam brutalne prijetnje sakaćenjem i smrću." O nasilju progovorili i poznati, među njima i influencer Cuccurin

Napadu je navodno prethodilo nasilničko ponašanje istog muškarca kod iste trgovine.

Policijska glasnogovornica Nikolina Janković izjavila je Hini kako još uvijek traje utvrđivanje točnih okolnosti vezanih uz ovaj incident.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene