Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje

Strava u susjedstvu: Poznati kirurg supruzi polomio rebra i nadlakticu, davio je kabelom i urinirao po njoj pred djecom

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Srpska javnost zgrožena je obiteljskim nasiljem koje se događalo u obiteljskom stanu 48-godišnjeg poznatog beogradskog kirurga. Riječ je o liječniku zaposlenom na Vojnomedicinskoj akademiji i potpukovniku Vojske Srbije. Ozljede koje je nanio supruzu okarakterizirane su kao teže.

Srpske medije pune detalji obiteljskog nasilja koje se događalo posljednjih dana u obiteljskom stanu poznatog kirurga, 48-godišnjeg N. O. u Zemunu. Prijavljen je da je pištoljem tukao suprugu.

Policijska patrola intervenirala je u srijedu zbog prijave nasilja u obitelji, a liječnik je uhićen zbog sumnje da je pretukao suprugu.

Uz 42-godišnju suprugu, policija je u njihovu domu zatekla i troje djece u dobi od 4, 12 i 14 godina pred kojima se nasilje događalo. 48-godišnjaku su oduzeli pištolj koji je legalno posjedovao, kao i pištolj njegova brata.

42-godišnjakinja je prevezena u KBC Zemun, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede. Navela je da ju je suprug više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao je, prijetio da će je ubiti, urinirao po njoj i davio je kabelom.

Prijelom četiriju rebara i nadlaktice

U bolnici je utvrđeno da ima prijelom četiriju rebara, nadlaktice te hematome na glavi i tijelu. Nasilnik je zadržan u pritvoru.

Vijesti o stravičnom nasilju koje se događalo u stanu kirurga i pravnice, oboje poznatih i uspješnih poslovnih ljudi, šokirala je njihove susjede.

"Čuli smo rotacije policije i hitne pomoći, bila su dva policijska auta. Kasnije smo saznali da je doktor uhićen jer je pretukao suprugu i da su im tu bila i djeca", rekao je jedan od susjeda.

Pročitajte i ovo Sanja Sarnavka nakon jezivog zločina Kako riješiti problem obiteljskog nasilja? "Kod nas je zabrana pristupa smiješna"

"Iznenadili smo se kad smo čuli da je on nasilnik jer nije djelovao kao netko tko bi tukao ženu. Držali su se pomalo svisoka i nisu se družili ni s kim iz kvarta", dodao je drugi.

"Djelovalo je kao da nemaju problema jer su uvijek bili na nivou, imaju vilu i voze dobre automobile", govore susjedi obitelji i dodaju da ih je iznenadio prizor u kojemu je policija odvodila 48-godišnjaka s lisicama na rukama.

Obiteljski prijatelj zgrožen

Zgrožen je i obiteljski prijatelj, koji tvrdi da kirurg nije imao poroka i nije pio alkohol.

"Bio je izvrstan kirurg, otac, muž, ma sve. Slušao me i volio, nekada čak i više od moje djece. Ma ja mogu život dati da on nikada ne bi podigao ruku na nekoga, a pogotovo ne na ženu koju je toliko volio", rekao je.

"Stalno sam dolazio k njima, pričali smo, smijali se... Gledao sam ih kao svoju djecu. Da znate samo koliko je on imao strpljenja i ljubavi za svoju obitelj, sve je radio zbog njih. Ništa mu nije bilo teško", dodaje.

Pročitajte i ovo Ilustracija UŽAS U SUSJEDSTVU Ubila muža, presvukla ga, promijenila tepihe i zvala policiju: Jedan detalj otkrio je sve

Blic piše da je 42-godišnja I. O. na društvenim mrežama dijelila fotografije sretnog, nasmijanog i zaljubljenog bračnog para. Nakon što su procurile informacije o obiteljskom nasilju, sve su fotografije izbrisane, a profil na Instagramu je zatvoren.

Dokaže li mu se krivnja za kazneno djelo nasilja u obitelji, poznati kirurg mogao bi dobiti kaznu zatvora u trajanju od dvije do deset godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene