Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

- Stala sam im na žulj, a vide da sam jedina koja to radi i misle da će, budući nitko ne stoji iza mene, kada se mene riješe nastaviti mirno dalje sa svojim prljavim poslovima, izjavila nam je Ruža Tomašić nakon što je u javnost procurila informacija da je agent SOA-e spriječio atentat narkomafije na nju.


Zastupnica HSP-a vrlo je kritična prema svojim kolegama koji se, smatra ona, nedovoljno bave problemom droge u društvu, pogotovo među mladima te kriminalcima koji na tome dobro zarađuju.

Vezani članci Joint, ilustracija Pušio joint za vrijeme vožnje, nevezan, bez vozačke i bilo kakvog dokumenta: Dobio nevjerojatnu kaznu Slika nije dostupna 'Proveo bih se, rekao svima da ih volim i onda - otišao spavati!'

- Pozivam sve političare da budu aktivniji i prokazuju dilere u svojim sredinama. Pogotovo pozivam one koji me prozivaju da ja to radim iz političkih razloga. Dečki i cure, politika je velika, u Saboru nas ima 152 pa izvolite, neka svatko počisti ispred svojih vrata, poručila je Tomašić.

Inače, nakon bosanske i crnogorske, ovaj put prijetnje stigle su od solinske mafije. 

Otkrio je to SOA-in tajni agent prije dvadesetak dana. 

Zastupnica je dobila policijsku zaštitu, kao i prošlo ljeto kada je otvoreno progovorila o korčulanskom dileru Jakši Cvitanoviću. 

Ruža Tomašić i njezini stranački kolege pozivaju stoga sve saborske zastupnike i građane da se jače angažiraju, dojavljuju policiji informacije i krenu u aktivnu borbu protiv narkobiznisa.