Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Misle da će biti mirni kad se mene riješe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
- Stala sam im na žulj, a vide da sam jedina koja to radi i misle da će, budući nitko ne stoji iza mene, kada se mene riješe nastaviti mirno dalje sa svojim prljavim poslovima, izjavila nam je Ruža Tomašić nakon što je u javnost procurila informacija da je agent SOA-e spriječio atentat narkomafije na nju.

Zastupnica HSP-a vrlo je kritična prema svojim kolegama koji se, smatra ona, nedovoljno bave problemom droge u društvu, pogotovo među mladima te kriminalcima koji na tome dobro zarađuju.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

- Pozivam sve političare da budu aktivniji i prokazuju dilere u svojim sredinama. Pogotovo pozivam one koji me prozivaju da ja to radim iz političkih razloga. Dečki i cure, politika je velika, u Saboru nas ima 152 pa izvolite, neka svatko počisti ispred svojih vrata, poručila je Tomašić.

Inače, nakon bosanske i crnogorske, ovaj put prijetnje stigle su od solinske mafije. 

Otkrio je to SOA-in tajni agent prije dvadesetak dana. 

Zastupnica je dobila policijsku zaštitu, kao i prošlo ljeto kada je otvoreno progovorila o korčulanskom dileru Jakši Cvitanoviću. 

Ruža Tomašić i njezini stranački kolege pozivaju stoga sve saborske zastupnike i građane da se jače angažiraju, dojavljuju policiji informacije i krenu u aktivnu borbu protiv narkobiznisa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene