Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šokantne snimke iz Poljske

Nakon velikog skandala: Ministarstvo poljoprivrede objavilo jesu li hrvatski građani u opasnosti zbog mesa bolesnih krava

Klaonica u Poljskoj (Screenshot: YouTube)
Klaonica u Poljskoj (Screenshot: YouTube)
Aktualno Galerija +0 Klaonica u Poljskoj (Screenshot: YouTube) Galerija 1/1 >>
Hrvatski građani nisu u opasnosti od konzumacije mesa bolesnih krava iz Poljske, poručuju iz Ministarstva poljoprovrede.

Iako Hrvatska uvozi poljsko meso, meso iz te klaonice se ne uvozi. Ističu da veterinarska inspekcija provodi kontrolu mesa od farme do stola te je samo protekle godine provedeno više od 14 tisuća službenih kontrola.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve Traktori blokirali autocestu - 3 Veliko nezadovoljstvo Poljski poljoprivrednici traktorima blokirali autocestu prema Njemačkoj

Istraga je još u tijeku.

"Informacije koje smo dobili o istrazi koje je provelo nadležno tijelo Poljske za nelegalno klanje u određenoj klaonici u Poljskoj, uvidom u dokumentaciju koja inače prati svaki pošiljku životinjskog podrijetla ustanovljeno je da takva pošiljka nije ušla u Hrvatska jer iz te klaonice nikada nije uvezeno u RH", kazao je načelnik sektora veterinarske inspekcije Gordan Jerbić. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene