F-16 (Foto: AFP)
F-16 (Foto: AFP) Foto: Afp

MORH traži do 20 osoba za prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog studija - vojni pilot na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.


U akademskoj godini 2018./2019. u status kadeta/kadetkinja bit će primljeno do 20 kandidata/kandidatkinja, upisanih na prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog studija (3+2 godina) na preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Aeronautika – vojni pilot na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Vezani članci Klime za goste u otvorenom šatoru "Kako bezobrazno": Ljudi i djeca više od dva sata na jarkom suncu, goste hladilo 10 klima. I to na otvorenom! Slika nije dostupna MORH traži vojne pilote, pokrenuta nova web-stranica s detaljima za potencijalne kandidate

Napominjemo kako je od ove godine godišnja upisna kvota za studij Aeronautika - vojni pilot povećana s 10 na 20 kandidata, a radi se i na razvoju i proširenju studija aeronautike za potrebe školovanja vojnih pilota u svjetlu povećanog interesa zbog nabave borbenih aviona F-16 C/D Barak.

Rok za podnošenje prijava je 16. travnja 2018. , a više o natječaju možete saznati na ovoj poveznici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju