Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povećan interes

MORH raspisao natječaj za vojne pilote i povećao kvotu upisa na studij Aeronautika

F-16 (Foto: AFP)
F-16 (Foto: AFP) Foto: Afp
MORH traži do 20 osoba za prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog studija - vojni pilot na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

U akademskoj godini 2018./2019. u status kadeta/kadetkinja bit će primljeno do 20 kandidata/kandidatkinja, upisanih na prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog studija (3+2 godina) na preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Aeronautika – vojni pilot na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Pripreme za dolazak aviona Rafale u Hrvatsku - 3 Borbeni avioni FOTO Prvih šest aviona Rafale u Hrvatskoj za nekoliko tjedana: "Za mene je to bilo ispunjenje dječačkog sna" Slika nije dostupna Na obljetnicu osnutka HRZ-a MORH traži vojne pilote, pokrenuta nova web-stranica s detaljima za potencijalne kandidate

Napominjemo kako je od ove godine godišnja upisna kvota za studij Aeronautika - vojni pilot povećana s 10 na 20 kandidata, a radi se i na razvoju i proširenju studija aeronautike za potrebe školovanja vojnih pilota u svjetlu povećanog interesa zbog nabave borbenih aviona F-16 C/D Barak.

Rok za podnošenje prijava je 16. travnja 2018. , a više o natječaju možete saznati na ovoj poveznici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene