Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuo postupak

Ministar Banožić uskoro bi se mogao pohvaliti novom titulom: Već je uplatio nešto manje od tisuću eura i sada čeka odluku

Mario Banožić - 4
Mario Banožić - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Ministar obrane Mario Banožić, doktor ekonomskih znanosti i docent, zatražio je od Ekonomskog fakulteta u Osijeku pokretanje postupka izbora u znanstveno-nastavno zvanje naslovnog izvanrednog profesora, čime bi dobio novu titulu.

Ministar obrane Mario Banožić uskoro bi se mogao pohvaliti titulom izvanrednog profesora, naravno ako nadležna tijela Ekonomskog fakulteta u Osijeku odluče da je zadovoljio sve propisane uvjete.

Doktor znanosti Banožić nedavno je od osječkog Ekonomskog fakulteta zatražio pokretanje postupka izbora u viši znanstveno-nastavni stupanj, u tzv. naslovnog izvanrednog profesora.

U slučaju da Banožić bude izabran u zvanje izvanrednog profesora, moći će se javiti na neki hipotetski natječaj koji će raspisati neko visoko učilište, piše Telegram

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prihvaća posljedice VIDEO Pogledajte političara kako krade luksuzne sunčane naočale u trgovini na aerodromu: "Učinio sam stvar još gorom..."

Banožić je Ekonomskom fakultetu u Osijeku na ime postupka izbora u zvanje naslovnog izvanrednog profesora uplatio propisanu naknadu od 929 eura.

Pročitajte i ovo Kokain sedam milijuna eura Policija objavila detalje švercanja kokaina iz Južne Amerike u Hrvatsku: Puno je uhićenih, a za nekima se traga

Pročitajte i ovo NLO O NLO-ima Neobično saslušanje u Kongresu! "Rekli su mi da imamo tehnologiju koja nije nastala na Zemlji. Vrijeme je da i svijet sazna za to"

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske reklo je da su rasprave o Banožićevim možebitnim planovima bespredmetne te da Banožić ispunjava sve uvjete za izbor u zvanje izvanrednog profesora i da je vidljiv njegov "višegodišnji kontinuitet uspješnog doprinosa akademskoj zajednici".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene