Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Zoran Milanović ponovno se osvrnuo na kritike udruge B.a.B.e., ali i teze koje je već iznosio o seksualnom zlostavljanju.


Predsjednik Zoran Milanović oglasio se o odgovoru udruge B.a.B.e. na njegovu oštru reakciju u vezi s kritikama koje su mu uputile zbog izjava o žrtvama seksualnog zlostavljanja

Vezani članci Predsjednik Zoran Milanović Milanović spustio Jandrokoviću zbog fotografije u gaćama: "Mene je zadnji put mama tako slikala kad sam imao 13 i pol godina. To je nepristojno" Vječna svađa Milanovića i Plenkovića - 8 Što stoji iza svađe dva najveća ega u Hrvatskoj: "Moramo si postaviti pitanje zašto to rade? Što žele da mi ne vidimo?"

"Trivijalnu raspravu započele su logičarke iz udruge B.a.B.e., a da ih nitko nije niti spomenuo niti p(r)ozvao. I sada se odjednom ograđuju, neće se upuštati u rasprave, nego će i dalje predano djelovati kao punomoćnici Ume Thurman i braniti čast ostalih 'zvijezda'.

By the way, Uma Thurman je veličanstvena glumica, vrhunski plaćena glumica, pa i onda kada je bila uznemiravana. Uznemiravaju uvijek oni koji su statusno, socijalno i financijski, dakle klasno u tom trenutku nadmoćni.

Holivudske dive nisu nikakav uzor, nego svijet izvan svijeta, svijet za sebe", napisao je Milanović na Facebooku.

 

Trivijalnu raspravu započele su logičarke iz udruge B.a.B.e., a da ih nitko nije ni spomenuo, niti p(r)ozvao. I sada se...

Objavljuje Zoran MilanovićPonedjeljak, 8. veljače 2021.