Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"ako se već želi natjecati"

Milanović u svom stilu odgovorio Vučiću koji mu je poručio da će mu poslati glavicu kupusa

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
Predsjednik Zoran Milanović na društvenim mrežama odgovorio je srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću koji mu je ranije poručio da će mu poslati glavicu kupusa.

"Vidim da mi predsjednik Srbije kani poslati glavicu kupusa iz Futoga, kaže vrhunskog. Ako se već želi natjecati i glavicama kupusa, dobrosusjedski mu mogu samo poželjeti puno sreće jer Hrvatska ima varaždinsko i ogulinsko zelje, vrhunsko! A kako to obično bude kada Hrvatska i Srbija sudjeluju u natjecanju, vidjeli smo i jučer na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu, Hrvatska izađe kao - prvak svijeta!", objavio je predsjednik Zoran Milanović na Facebooku.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Crnoj Gori Teška prometna nesreća FOTO Pogledajte strašne prizore iz Crne Gore: Poginule tri mlade osobe, dvije teško ozlijeđene

Pročitajte i ovo Ilustracija 28-godišnjak iza rešetaka Policija objavila detalje krvave noći kod Imotskog u kojoj su dva muškarca teško ozlijeđena

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu je poručio kako će Milanoviću poslati glavicu kupusa. Rekao je to nakon što je hrvatski predsjednik kazao da Srbija vodi kupusaru od politike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene