Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

FOTO Pogledajte strašne prizore iz Crne Gore: Poginule tri mlade osobe, dvije teško ozlijeđene

Prometna nesreća u Crnoj Gori
Prometna nesreća u Crnoj Gori Primorski portal
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Crnoj Gori Prometna nesreća u Crnoj Gori Foto: Primorski portal Prometna nesreća u Crnoj Gori Prometna nesreća u Crnoj Gori Foto: Primorski portal Prometna nesreća u Crnoj Gori Prometna nesreća u Crnoj Gori Foto: Primorski portal +0 Prometna nesreća u Crnoj Gori Galerija 1/4 >>
U strašnoj prometnoj nesreći u Crnoj Gori poginule su tri mlade osobe, dok su još dvije prevezene u bolnicu s teškim ozljedama.

U prometnoj nesreći koja se dogodila 40 minuta iza ponoći na magistralnoj cesti Bar - Ulcinj u Crnoj Gori poginule su tri mlade osobe. Stradali su imali 18, 20 i 21 godinu.

Prema navodima barske policije, do  nesreće je došlo uslijed sudara automobila ulcinjskih registarskih oznaka i drugog vozila s barskim tablicama, piše Primorski portal.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić ex Rimac i dalje radi u DORH-u Procurile nove poruke iz mobitela Josipe Rimac: "Kako neću popi*diti, otvorila sam ti prostor kao nikome. Ja kad odem gori, 24 sata sam tvoja"

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni

Na mjestu nesreće smrtno su stradali vozač iz Ulcinja te suvozačica drugog automobila. Posljedicama prometne nesreće podlegla je i djevojka iz Bara u koju se zabio automobil.

Još dvije 18-godišnje osobe prevezene su u bolnicu Bar te su u stabilnom stanju, ali s teškim ozljedama. Zbog ozbiljnosti ozljeda bit će prebačene u Klinički centar Crne Gore.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene