Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ne misli da je Ljeto na Savi propali projekt. Smatra da se ništa ne može napraviti preko noći.

Galerija


"Ništa nije propalo budući da na Savi nije bilo ništa", izjavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirajući projekt Ljeto na Savi, koji je već proglašen debaklom zbog loše posjećenosti.

Vezani članci Milan Bandić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Bandić traži sastanak s Plenkovićem zbog porezne reforme: "To je guljenje kože lokalnim jedinicama" Ljeto na Savi (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) Bandiću je uspjelo! Ljeto na Savi napokon je dobilo svoju publiku. No malo je alternativna...

Na pitanje na što su onda novci potrošeni, Bandić je rekao: "Na ono što će za godinu dvije ili tri profunkcionirati. I vi kada s dečkom počnete hodati, tri mjeseca imate problem, četvrti mjesec se uhodate. Tako i Bundek. Građani su bježali sa Save pa ih sada treba vratiti, a za to treba vremena.

Nabolja paralela je vaš dečko i vi. Ili ja i djevojka dok sam bio mali. Bilo je problema, a onda je sve savršeno funkcioniralo. Tako će biti i sa ovim projektom", smatra Bandić.

Napominje kako će se u projekt dalje ulagati onoliko koliko bude interesa. "Pratite razvoj događaja do zatvaranja pa ćemo onda reći je li uspjelo ili ne. Ništa se ne može dobroga napraviti preko noći, pa čak ni djeca. I to se planira", poručuje.

Bandić je komentirao i onečišćenje vode na Bundeku. Kaže da je razlog onečišćenja niska razina vode i da na to ne može utjecati.

"Ljudi se mogu kupati, ali na vlastitu odgovornost", poručuje.

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama