Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strojovođe oprezni

Masovno prelaze prugu na nezaštićenom prijelazu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo u samom središtu Siska, stanovnici jedne četvrti svakodnevno prelaze višestruke pružne prijelaze kako bi što kraćim putem došli do centra grada.

Brojni Siščani koji žive na Zelenom brijegu, u centar grada odlaze preko nezaštićenog pružnog prijelaza, često prelazeći preko tračnica pred nadolazećim vlakovima.

Pročitajte i ovo Odbjegli vlak u Indiji Pokrenuta istraga VIDEO Odbjegli vlak jurio 70 kilometara bez vozača Kolodvor u Križevcima Skuplji od Pelješkog mosta Ovaj kolodvor uskoro postaje gradilište: Provjerili smo kakvu korist projekt vrijedan 3 milijarde kuna donosi križevačkom kraju, ali i domaćem gospodarstvu

Pješacima i biciklistima ondje je prijelaz preko pruge dozvoljen i Siščani kažu da se ne sjećaju da se na tom mjestu ikada dogodila neka nesreća. 'Strojovođe znaju da ljudi tuda prolaze i zaista voze iznimno oprezno', rekao je nam je jesan Siščanin.

>> VIDEO Rijeka: Teretni vlak prošao nakon što je rampa podignuta

To su nam potvrdili na Glavnom željezničkom kolodvoru u Sisku dodavši da se više nesreća događa na zaštićenim pružnim prijelazima u okolici Siska, primjerice u Stupnu i Praćnu te da kod Zelenog brijega na pružnom prijelazu nema nesreća. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene