Gotovo u samom središtu Siska, stanovnici jedne četvrti svakodnevno prelaze višestruke pružne prijelaze kako bi što kraćim putem došli do centra grada.


Brojni Siščani koji žive na Zelenom brijegu, u centar grada odlaze preko nezaštićenog pružnog prijelaza, često prelazeći preko tračnica pred nadolazećim vlakovima.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Neispravan pružni prijelaz - 52 osnovnoškolca morat će se naviknuti da vlak više neće trubiti Slika nije dostupna Trebalo nam je 'samo' 7 godina: Počeo najveći projekt s europskim novcem u Hrvatskoj

Pješacima i biciklistima ondje je prijelaz preko pruge dozvoljen i Siščani kažu da se ne sjećaju da se na tom mjestu ikada dogodila neka nesreća. 'Strojovođe znaju da ljudi tuda prolaze i zaista voze iznimno oprezno', rekao je nam je jesan Siščanin.

>> VIDEO Rijeka: Teretni vlak prošao nakon što je rampa podignuta

To su nam potvrdili na Glavnom željezničkom kolodvoru u Sisku dodavši da se više nesreća događa na zaštićenim pružnim prijelazima u okolici Siska, primjerice u Stupnu i Praćnu te da kod Zelenog brijega na pružnom prijelazu nema nesreća. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.