Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I kćer morala dići kredit

Luka Bebić potvrdio da je kupio stan od 460 tisuća eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić priopćio je danas da je 31. prosinca prošle godine zaključio ugovor o kupnji stana na adresi Ružičnjak br. 19 od 126 četvornih metara stambene površine (s garažom, podrumskim skladištem i vrtom) ukupne vrijednosti 460 tisuća eura.

Bebić navodi da je u tu svrhu njegova kći Asja podigla kredit u Privrednoj banci Zagreb u iznosu od 120 tisuća eura koji je realiziran i uplaćen prodavatelju u prosincu 2008., kao i 30 tisuća eura obiteljskih sredstava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što se na kraju istražuje? Istraga i transkripti: 'Ne može se postupati kako kome padne na pamet' Slika nije dostupna Nastavljaju do daljnjega Bebić primio branitelje koji štrajkaju glađu zbog haških presuda

>> Bebić za stan plaća 51 tisuću eura mjesečno

Preostali iznos od 310 tisuća eura uplatit će prodavatelju stana na Ružičnjaku kupac stana u Petrinjskoj 31 od 93 četvorna metra, najkasnije do 15. lipnja 2009. godine. Prodaja tog stana je pred konačnom realizacijom.

Predsjednik Hrvatskog sabora u priopćenju navodi da je objavom informacije o namjeri kupnje stana na Ružičnjaku prije par mjeseci želio otkloniti nagađanja i neistinite interpretacije u pojedinim medijima. Također napominje da je njegova imovinska kartica godinama dostupna javnosti, a sve promjene uredno i na vrijeme evidentirane.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene