Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić priopćio je danas da je 31. prosinca prošle godine zaključio ugovor o kupnji stana na adresi Ružičnjak br. 19 od 126 četvornih metara stambene površine (s garažom, podrumskim skladištem i vrtom) ukupne vrijednosti 460 tisuća eura.


Bebić navodi da je u tu svrhu njegova kći Asja podigla kredit u Privrednoj banci Zagreb u iznosu od 120 tisuća eura koji je realiziran i uplaćen prodavatelju u prosincu 2008., kao i 30 tisuća eura obiteljskih sredstava.

Vezani članci Slika nije dostupna Nevjerojatno: Anita Dujić je ista Branka Bebić! Slika nije dostupna Bebić postavio informativni stalak EU u Sabor

>> Bebić za stan plaća 51 tisuću eura mjesečno

Preostali iznos od 310 tisuća eura uplatit će prodavatelju stana na Ružičnjaku kupac stana u Petrinjskoj 31 od 93 četvorna metra, najkasnije do 15. lipnja 2009. godine. Prodaja tog stana je pred konačnom realizacijom.

Predsjednik Hrvatskog sabora u priopćenju navodi da je objavom informacije o namjeri kupnje stana na Ružičnjaku prije par mjeseci želio otkloniti nagađanja i neistinite interpretacije u pojedinim medijima. Također napominje da je njegova imovinska kartica godinama dostupna javnosti, a sve promjene uredno i na vrijeme evidentirane.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju