Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luksuzni dom od 460 tisuća eura

Luka Bebić za stan na mjesec plaća 51 tisuću eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedniku Sabora Luki Bebiću definitivno bi teško palo smanjenje njegove dužnosničke plaće jer će u šest mjesečnih rata do lipnja ove godine morati otplaćivati 51.500 eura kako bi otplatio novi, luksuzni stan vrijedan ukupno 460 tisuća eura, u elitnoj zagrebačkoj četvrti u ulici Ružičnjak.

U problemu je jer još nije uspio prodati stari kako bi otplatio novi stan, piše Novi list. Bebić je 31. prosinca prošle godine sklopio kupoprodajni ugovor s Prebendarima zagrebačke nadbiskupije o kupnji 95 metara kvadratnih velikog stana u ulici Ružičnjak, uz koji ima i garažu i vrt. Prodavateljima je dosad uplatio nešto manje od trećine ukupne cijene stana - 150 tisuća eura. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Purda na slobodi VIDEO Dirljiv susret s obitelji: 'Nisam znao za tjeralicu' Slika nije dostupna Jasno poručio Bebić: Neću se uzbuđivati, mogu ja i u saborske klupe

Bebić je ovog tjedna istaknuo da je 130 tisuća eura pribavio kreditom Privredne banke Zagreb, a još 30 tisuća eura dao je iz obiteljskih sredstava. Preostalih 310 tisuća eura Bebić se obvezao uplatiti do 16. lipnja ove godine, u šest mjesečnih rata. U rujnu prošle godine je obavijestio javnost da seli u novi stan koji namjerava otkupiti kada proda stari stan u Petrinjskoj ulici u Zagrebu te da će do konačne isplate novog stana plaćati najamninu od 2.200 eura mjesečno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene