Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najveća aukcija u Hrvatskoj

Licitacija rabljenih vozila - Događaj prepun emocija i napetosti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krajem ovog tjedna u Zagrebu će biti održana jedna od najvećih aukcija rabljenih vozila kod nas. Riječ je o događaju prepunom emocija, čestih razmirica, nezadovoljstva, ali i sreće zbog iznimno povoljne kupnje limenih ljubimaca.

U subotu, 7.lipnja u Zagrebu će se održati najveća licitacija rabljenih vozila kod nas. Riječ je o obliku kupovine limenih ljubimaca koja je jedan od popularnijih i vrlo povoljnih oblika kupnje automobila.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Virovitici komentirao aktualne teme Plenković o upadu policije u Ministarstvo kulture i kontroverzi oko Turudića: "Nismo mi veslo sisali ovdje osam godina" Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru - 1 19. po redu Nikad veći sajam pčelara: "Oni su u prosjeku nešto starija populacija i vole doći vidjeti i isprobati"

Licitacije su iznimno interesantna događanja nabijena emocijama i napetošću te nerijetko znaju biti mjesto gdje se događa velik broj zanimljivih situacija prepunih veselja, ljutnje, prepirke, zadovoljstva zbog povoljne kupnje i sl.

Licitacija rabljenih vozila

Licitacija s najvećim brojem ponuđenih vozila biti će održana u subotu 07. lipnja 2014. godine u prostoru KULTURNOG CENTRA PEŠĆENICA, Ivanićgradska 41a, s početkom u 09.00 sati. Tijekom licitacije potencijalnim će kupcima biti ponuđeno čak 230 vozila.

Tijekom licitacije iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje licitacijskog iznosa 200 kuna. Kao i mnogo puta do sada, sve okupljene očekuje niz zanimljivosti i uzbuđenja tijekom kupovine. Organizatori licitacije su TRCZ automobili, vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene