Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krajem ovog tjedna u Zagrebu će biti održana jedna od najvećih aukcija rabljenih vozila kod nas. Riječ je o događaju prepunom emocija, čestih razmirica, nezadovoljstva, ali i sreće zbog iznimno povoljne kupnje limenih ljubimaca.


U subotu, 7.lipnja u Zagrebu će se održati najveća licitacija rabljenih vozila kod nas. Riječ je o obliku kupovine limenih ljubimaca koja je jedan od popularnijih i vrlo povoljnih oblika kupnje automobila.

Vezani članci Slika nije dostupna Sajam automobila u Detroitu posjetili i političari Slika nije dostupna VIDEO: Sajam auta iz komunizma

Licitacije su iznimno interesantna događanja nabijena emocijama i napetošću te nerijetko znaju biti mjesto gdje se događa velik broj zanimljivih situacija prepunih veselja, ljutnje, prepirke, zadovoljstva zbog povoljne kupnje i sl.

Licitacija rabljenih vozila

Licitacija s najvećim brojem ponuđenih vozila biti će održana u subotu 07. lipnja 2014. godine u prostoru KULTURNOG CENTRA PEŠĆENICA, Ivanićgradska 41a, s početkom u 09.00 sati. Tijekom licitacije potencijalnim će kupcima biti ponuđeno čak 230 vozila.

Tijekom licitacije iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje licitacijskog iznosa 200 kuna. Kao i mnogo puta do sada, sve okupljene očekuje niz zanimljivosti i uzbuđenja tijekom kupovine. Organizatori licitacije su TRCZ automobili, vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook