Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović posjetit će Škabrnju u povodu godišnjice 24. obljetnice jednog od najvećih ratnih zločina tijekom Domovinskog rata


U Škabrnji je tada srpski agresor s golemom ratnom tehnikom i vojskom napao to ravnokotarsko mjesto i okupirao ga, počinivši pokolj branitelja i civila.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović će se susresti s obiteljima poginulih branitelja u Domovinskom ratu (11,30 sati, Trg Franje Tuđmana), a zatim će posjetiti Osnovnu školu Vladimir Nazor (12 sati).

Potom će položiti vijenac kod Spomen-obilježja masovne grobnice "Ruža za poginule branitelje i civile" (12,30 sati) te kod središnjeg križa na groblju Sv. Luke (12,45 sati). (Hina)

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica ima novi posao: "U svijetu je uobičajeno da se bivši predsjednici po okončanju svojih političkih karijera ovako angažiraju" Kolinda Grabar-Kitarović u Škabrnji (Foto: Dnevnik.hr) Nakon ratnih strahota Škabrnja se izdigla iz pepela: Škole pune djece i bogati poljoprivredni potencijal

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook