Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodaja web domena

'Jadranka' kupljena za 2000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aukcijska prodaja web domene jadrankakosor.com, koju je u ponudu stavila nepoznata osoba iz Dugog Sela, završila je uspješno, dostignuvši cijenu od 2000 kuna.

'Domena je stavljena na aukciju, jer moram registrirati auto uskoro pa rekoh da vidim može li mi Jadranka(domena) dostići željeni iznos, inače mi ne pada napamet prodavati', objasnio je u oglasu ponuđivač i pozvao potencijalne kupce da ne propuste priliku postati vlasnici jednog tako 'unikatnog' web prostora.

Pročitajte i ovo Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju Ilustracija Jačanje sigurnosti Amerika odobrila prodaju još osam helikoptera Black Hawk Hrvatskoj

U svijetu je inače uobičajena stvar da se domene s nazivima poznatih osoba i drugih stvari, stavljaju na prodaju, no kod nas ipak nema toliko dosjetljivih pojedinaca pa je i čitava stvar time interesantnija. Poznate svjetske zvijezde često imaju problema s registriranjem domena na svoje ime, čak i u raznoraznim varijantama pa se često događa da od nekog anonimnog pojedinca iste moraju otkupiti, naravno, po znatno većoj cijeni od stvarne.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene