Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TKO SE FURA NA PUNK?

Jadranka Kosor narugala se Tomislavu Ćoriću: "E, tako triba. I wanna be your dog"

Tomislav Ćorić - 1
Tomislav Ćorić - 1 Provjereno
Aktualno Galerija Tomislav Ćorić - 1 Tomislav Ćorić - 1 Foto: Provjereno Tomislav Čorić Tomislav Čorić Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Čorić Galerija 1/3 >>
Jadranka Kosor narugala se ministru Tomislavu Ćoriću.

Bivša premijerka Jadranka Kosor i danas je bila aktivna na Twitteru. Ovoga puta je komentirala ministra Tomislava Ćorića, osvrnuvši se pri tom na zabranu prodaje kave za van.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest" Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 1 Predstavljanje knjige Jadranka Kosor za Dnevnik Nove TV: "Cijeli život, pogotovo u tom političkom životu, bila sam sama"

"Na pitanje zašto drugi mogu prodavati kavu za van, a kafići ne mogu tć ne daje odgovor. E, tako triba. I wanna be your dog", napisala je Kosor.

Bivša premijerka aludirala je na majicu koju je u kolovozu prošle godine nosio Ćorić na kavi s premijerom Plenkovićem. Na majici je pisalo I Wanna Be Your Dog.

Radi se  pjesmi iz 1969. američke rock grupe The Stooges koju je osnovao Iggy Pop, jedan od inovatora punk rocka. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene