Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok je komentirao aferu Janaf

"Ja sam kriv, javite ako ne bude radio": Pogledajte kako je ministar Ćorić izbio novinarki diktafon iz ruke

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić na Liderovoj konferenciji Dan velikih planova nije mogao izbjeći pitanja o aferi Janaf i prepucavanjima premijera i predsjednika o tome tko je što znao.

Dok je odgovarao na novinarska pitanja, ministar je gestikulirajući rukama slučajno srušio novinarki diktafon iz ruke. Potom se ispričao i ponudio nadomjestiti trošak ako diktafon ne radi, no novinarka je poručila kako i dalje funkcionira.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić Potvrđeno za Dnevnik Nove TV Turudić pred saborskim Odborom za pravosuđe nije rekao istinu: Iz slučaja svog bratića izuzeo se kasnije nego što je tvrdio Kovačević tuži Janaf - Ostaje bez povlastica - 3 Ostao bez povlastica Nema pravo na otpremninu ni povratak na drugu funkciju, Kovačević najavio tužbu protiv Janafa: "On ima pravo to raditi"

"Ja sam kriv, molim vas, javite ako ne bude radio", kazao je Ćorić.

Komentirajući aferu Janaf i sumnje na namještanje javnih natječaja, Ćorić je rekao kako je naš Zakon o javnoj obnovi dosta jasan.

"Svaka firma koja uoči nepravilnost reagira prema državnoj komisiji i ona dalje vodi proces. Institucije koje se bave istragama neka odrade svoj dio posla", rekao je.

Ponovio je kako nisu imali saznanja da je šef Janafa Dragan Kovačević pod istragom

"Da smo ih imali, logično bi bilo da ta osoba ne bude imenovana za člana uprave", rekao je. Kazao je i da predsjednik Vlade za to ne mora nužno znati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene