Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Most nezavisnih lista u nedjelju je nastavio sjednicu Nacionalnog vijeća i saborskih zastupnika stranke


Na sjednicu Nacionalnog vijeća i saborskih zastupnika stranke nisu došli Stipe Petrina, Irena Petrijevčanin Vuksanović i Gordana Rusak, a Petrina je, pak, na Facebooku objavio kako je zamolba predsjednice Republike da nakon konzultacija s izaslanstvom Mosta o mandataru nasamo razgovara sa čelnikom Božom Petrovim - "sramotno ponašanje predsjednice", no iz Mosta kažu da u tome ne vide nikakav pritisak predsjednice.

Vezani članci Slika nije dostupna TKO JE BIO NAJŠIRE RUKE? Domoljubna koalicija objavila popis donatora Slika nije dostupna Čačić o Petrovu: 'Ne. Ne. Ne...'

No, glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja izjavio je kako u tom potezu predsjednice Republike, Kolinde Grabar-Kitarović, ne vidi nikakav pritisak, dodavši da je i čelnik Mosta Božo Petrov ostao iznenađen.

„Predsjednica ga je zamolila da ostane. I on se iznenadio, ali je iz kurtoazije ostao. Ona je tom prigodom ponovila pitanje ostaje li Most pri tome da ne daju potporu u formiranju Vlade ni SDP-u ni HDZ-u, što je on i potvrdio. Rekao je da Most inzistira na reformskoj vladi“, pojasnio je Grmoja.

REVOLTIRAN POSTUPKOM PREDSJEDNICE 'Zatražila od nas trojice da napustimo sastanak jer ona želi u četiri oka popričati s gospodinom Božom'

Ističe da ne vidi kako bi predsjednica Republike na taj način vršila pritisak na Most, no dodaje kako im je puno veći pritisak sazivanje saborske sjednice za četvrtak, 3. prosinca.

Na današnjoj sjednici Mosta nema Petrine, ni dvije članice Hridi

Most nezavisnih lista danas je u Zagrebu, nakon jučerašnjeg cjelodnevnog zasjedanja, nastavio sjednicu Nacionalnog vijeća i saborskih zastupnika te stranke. Jučer su prije dovršetka sjednicu napustili Stipe Petrina, Irena Petrijevčanin Vuksanović i Gordana Rusak, koji se ni danas nisu pojavili. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook