Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje je Grmoja?

'MOST se ne raspada iako ga pokušavaju srušiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja poručio je u utorak kako se Most ne raspada te kako i on, ali i Mostov izabrani zastupnik i predstavnik Građanske opcije grada Osijeka (GOGO) Miroslav Šimić, čvrsto stoje uz Most i Božu Petrova.

"Ne raspada se Most iako ga već mjesec i pol pokušavaju srušiti, a u to su upregnuli svu mašineriju. I Miro Šimić i ja smo čvrsto uz Most i Božu Petrova", rekao je Grmoja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PORUKA IZ MOST-a 'Ako su Karamarko i Reiner neprihvatljivi SDP-u onda su i nama' Slika nije dostupna Nikola Grmoja 'Pismo Bože Petrova je stav Mosta'

S obzirom da se glasnogovornik Mosta Grmoja tijekom zadnjih par dana nije pojavljivao i davao izjave, a umjesto u Zagrebu, gdje su u tijeku pregovori Mosta s koalicijom Hrvatska raste oko mandatara, otišao je u Metković, u javnosti su započela nagađanja da se on, nakon što je Domoljubna koalicija odbila tripartitne pregovore, distancirao od Petrova.

Noćas je također dodatnu sumnju u raskol u Mostu izazvao i post na GOGO-ovom Facebook profilu u kojem se navodi da je na sjednici njihovog Glavnog odbora odlučeno da se Šimić povlači iz Nacionalnog vijeća, te da kao saborski zastupnik nije ovlašten bez prethodne odluke Glavnog odbora odlučivati o suradnji s drugim strankama i davati podršku mandataru.

Šimić je međutim jutros poručio kakao čvrsto stoji uz Petrova te kako Most nije i neće izgubiti saborskog zstupnika. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene