Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio kaznenu prijavu

HDZ-ov načelnik gradi bez dozvole, a za sve krivi Dnevnik Nove TV: "Zamislite da sam umro, vi ste oštetili zajednicu, ja sam nebitan"

Aktualno Galerija Kaznene prijave zbog bespravne gradnje - 4 Kaznene prijave zbog bespravne gradnje - 4 Foto: DNEVNIK.hr Kaznene prijave zbog bespravne gradnje - 3 Kaznene prijave zbog bespravne gradnje - 3 Foto: DNEVNIK.hr Kaznene prijave zbog bespravne gradnje - 2 Kaznene prijave zbog bespravne gradnje - 2 Foto: DNEVNIK.hr Vedrana Mišković, SDP Vedrana Mišković, SDP Foto: DNEVNIK.hr +6 Kaznene prijave zbog bespravne gradnje - 1 Galerija 1/11 >>
Načelnik Općine Sveti Filip i Jakov bespravno gradi, a za uništenje zajednice krivi Dnevnik Nove TV.

U Svetom Filipu i Jakovu gradilo se bez prethodnog ishođenja izvršne i pravomoćne građevinske dozvole, i to na pomorskom dobru. Kaznene prijave zaradili su općinski načelnik, izvođač radova i nadzorni inženjer.

Pročitajte i ovo Suđenje roditeljima dječaka ubojice masakr u Beogradu FOTO Roditelji dječaka ubojice i dvojac iz streljane se izjasnili: "Nismo krivi"

I dok policija i Državni inspektorat tvrde jedno, načelnik Zoran Pelicarić tvrdi da se radi o javnom, a ne pomorskom dobru. Na dijelu plaže Iza Banja, postavio je, a potom i uklonio beton, tuš i rasvjetna tijela.

S obzirom na to da ovo nije prvi put da ga je Dnevnik Nove TV snimao zbog nelegalne gradnje u Sv. Filipu i Jakovu, načelnik njih optužuje za sve, a županijska oporba poručuje: za institucije će u ovom mjestu biti još posla.

"Što ću ja s vama kad vi uništavate Sv. Filip Jakov, što ja imam pričati, ja sam običan čovječuljak. Vi ste zaustavili. I srušili. Zamislite da ne postojim. Zamislite da sam umro, vi ste oštetili zajednicu, ja sam nebitan", rekao je Pelicarić.

Pročitajte i ovo Zračna luka u Münchenu Ovo nitko nije očekivao Carinici u zračnoj luci u nevjerici zbog onog što je umirovljenik imao u prtljagi: "Prijavio je samo 300 eura"

"Nakon što se HDZ na lokalnoj i državnoj razini svim silama trudio opravdati postupke načelnika Općine, podizanje ove kaznene prijave, je pokazalo i dokazalo svima da smo bili u pravu i da smo govorili istinu", poručila je Vedrana Mišković, V.D. predsjednice županijskog SDP-a.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene