Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIPAZITE

Vozači, oprez! Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali zabrana za autobuse na kat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), izvijestili su u nedjelju poslije podne iz Hrvatskog auto-kluba (HAK).

Na dionici Novi Vinodolski-Senj dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Matulji iz smjera graničnog prijelaza Rupa u smjeru Opatije i Pule. Promet je na čvoru Jurdani preusmjeren na Jadransku magistralu (DC8) za Pulu/Opatiju i Matulje.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom na državnoj cesti DC42 u mjestu Poljanak te na županijskim i lokalnim cestama na području Korenice.

Pročitajte i ovo Vožnja pod utjecajem alkohola - 5 ODUZET MU I AUTO Uporno vozio bez položenog vozačkog i alkoholiziran: Zbog kazne možda mu ovo više ne padne na pamet

Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan, a zbog izvanrednog događaja na državnoj cesti DC36 u mjestu Letovanić vozi se jednim trakom usporeno.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

U subotu, 3. prosinca, trajekt na liniji 9602 Split - Vis isplovit će iz luke Vis u 16:30, umjesto u 15:30.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene