Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POČELE GUŽVE

Kilometarske gužve na autocesti i na cestama uz more, vozi se usporeno, ima i zastoja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekinut je promet zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Otočac i Perušić u smjeru mora, pa se vozi obilazno državnim cestama Otočac-Ličko Lešće-Perušić, a pred čvorom Otočac kolona je oko četiri kilometra.

Na zagrebačkoj obilaznici, između čvorova Jankomir i Jakuševec, vozi se usporeno, a kolona je oko deset kilometara, izvijestio je Hrvatski auto-klub (HAK).

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kolone i zastoji FOTO Srpanj je počeo udarno: Kolone prema moru, gužve na granicama, požar auta na A1

Pročitajte i ovo Gužve na autocestama pojačan promet Gužve na autocestama, iz HAK-a mole za oprez. Čitateljica: "Ovo je nemoguće, kolona je kilometarska"

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, povremeno su zastoji: na autocesti A1 Zagreb-Split Ploče pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko jedan kilometar; na Jadranskoj magistrali (DC8) zastoji su u blizinama turističkih središta, osobito na dionici Split-Podstrana te na riječkoj obilaznici (A7) pred čvorom Matulji u smjeru Istre kolona je oko jedan i pol kilometar. Zastoji su i na dionicama cesta gdje traju radovi, javlja HAK.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene