Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolone i zastoji

FOTO Srpanj je počeo udarno: Kolone prema moru, gužve na granicama, požar auta na A1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi srpanjski vikend počeo je s gužvama na autocestama. HAK javlja o kolonama i zastojima, a sve dodatno usporavaju i nezgode koje se putem događaju.

"Požar na vozilu na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između odmorišta Brinje i čvora Brinje u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat", javljaju iz HAK-a te mole vozače za dodatan oprez.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić SEZONA U PUNOM ZAMAHU Kilometarske kolone na autocestama, policija ima nekoliko savjeta, oglasio se i ministar Božinović Slika nije dostupna POJAČAN PROMET Gužve u smjeru mora: Na zagrebačkoj obilaznici kilometarska kolona zbog nesreće

Kako doznajemo iz Policijske uprave ličko-senjske, požar je buknuo na automobilu u kojem su se nalazili strani državljani. U nesreći nitko nije ozlijeđen, a o svemu su obaviješteni vatrogaci.

Prometna nesreća i na državnoj cesti Žuta Lokva-Otočac zbog čega je prekinut promet kod mjesta Brlog. Obilazno se vozi autocestom A1.

Problemima u prometu tu nije kraj. Na A1 između čvora Gospić i čvora Gornja Ploča u smjeru Dubrovnika zbog vozila u kvaru vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine. Molimo vozače za dodatan oprez.

Gužve posvuda prema moru.  

"Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, posebice na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Rijeka te na zagrebačkoj obilaznici (A3)", dodaje HAK.

Zstoji i kolone su na:

  • na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Bosiljevo II u smjeru mora vozi se u kolonama uz povremene zastoje;
  • prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 3 km, a dijelom se proteže na Istarski ipsilon;
  • na autocesti A7 Rupa-Rijeka kolone su pred graničnim prijelazom Rupa u smjeru Slovenije te pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke oko 1 km;
  • pred Krčkim mostom vozi se usporeno u kolonama u oba smjera, a kolona je u smjeru kopna oko 2 km;
  • državnom cestom Zagreb-Karlovac (DC1) kolone su povremeno u Rakovom Potoku i Jastrebarskom;
  • povremeni zastoji na prilazima turističkim središtima duž obale.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene