Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pozvao građane da izađu na izbore

Puljak pred izbore poručio: "Vi odlučujete kako će grad izgledati u budućnosti"

Kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak pozvao je u petak Splićanke i Splićane da u nedjelju izađu na izbore jer, kako je rekao, samo oni odlučuju kakav će grad izgledati u budućnosti.

"Mi smo uvijek govorili da su ovo izbori između dva različita modela upravljanja gradom. Jedan je model koji je bio nekad, model bez javnih natječaja, povlaštenih stranačkih iskaznica, podjele plijena i brige samo za svoje interese iznad javnih interesa, a drugi je bio model koji smo mi etablirali u deset mjeseci kad smo upravljali gradom. To je bio model reda, javnih natječaja, istih šansi za sve građane", rekao je Ivica Puljak.

Očekuje potvrdu pobjede iz prvog kruga

Pročitajte i ovo Ivica Puljak POBJEDA CENTRA Ivica Puljak nakon uvjerljive pobjede: "Bit ću gradonačelnik svih građana Splita. Učinit ćemo da Split bude centar regije" Zoran Đogaš Utrka u Splitu Đogaš priznao poraz i istaknuo što su mogli bolje napraviti: "Prespavat ćemo ili otići na Ultru. Mogli smo ovo očekivati..."

Istaknuo je da su građani već u prvom krugu izbora odabrali njihov model te poručili da su zadovoljni smjerom kojim su vodili grad.
"Mi ćemo nakon potvrde pobjede u nedjelju nastaviti beskompromisno s velikim žarom voditi ovaj grad da u sljedeće tri godine zaista doživi preporod i da sve ono što smo govorili zaista i napravimo te da građani budu ponosni na naš lijepi grad", izjavio je kandidat Centra.

U Gradskom vijeću izgledna suradnja s Mostom i SDP-om

Upitan o suradnji u Gradskom vijeću u kojem je Centar osvojio 15 mjesta te im za većinu nedostaje podrška jednoga izabranog vijećnika, rekao je kako je već razgovarao s Mostom i SDP-om koji imaju po dva mandata. "Siguran sam da će doći do suradnje, da ćemo imati 19 vijećnika u Gradskom vijeću i raditi na dobrobiti naših građana", kazao je Puljak objašnjavajući kako će Mostu i SDP-u ponuditi više modela suradnje kako bi pronašli onaj koji svima odgovara.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Sinju DOŠAO PODRŽATI ĐOGAŠA Plenković u Splitu uoči izbora: "Puljak je napravio smijuriju, podsjeća me na Milanovića"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izbori u Splitu Puljak optužio: "HDZ izbornim brojkama pokušava zavarati javnost"

Na novinarsko pitanje o ocjeni kampanje, odgovorio je da njome nije zadovoljan govoreći kako je ispod svake razine bila izjava njegova protukandidata, nestranačkog predvodnika HDZ-a, kada je, kako tvrdi Puljak, proglasio da nisu normalni građani Splita koji nisu glasovali za HDZ.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene