Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvrt na izbore

Maras: 'Čestitke Davoru... Jel' Nadan još na čelu HGK?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjih unutarstranačkih izbora u zagrebačkom SDP-u, glavni akteri iskoristili su Facebook kako bi se zahvalili, čestitali, ali i najavili svoje sljedeće poteze.

Nakon sinoćnje objave rezultata izbora za predsjednika zagrebačke Gradske organizacije SDP-a, neki su slavili, neki čestitali slavljenicima, a neki su već najavili svoje sljedeće poteze.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predizborno prepucavanje Bernardić odgovorio Račanu: Nemam call-centar, službeni auto ni vozača Slika nije dostupna Oštra kritika na Facebooku Ivan Račan proziva kolege: Bernardić, Maras i Mrsić nikome ne polažu račune!

Tako su se sva tri kandidata, Davor Bernardić, Mirando Mrsić i Gordan Maras na svojim službenim Facebook profilima očitovali o provedenim izborima iz kojih je kao apsolutni pobjednik izašao dosadašnji predsjednik zagrebačkog SDP- a, Davor Bernardić nadjačavši tako dva ministra Milanovićeve Vlade.

'Hvala vam dragi moji socijaldemokrati. Hvala vam na podršci u ovim izborima, hvala vam što vjerujete u mene posljednje četiri godine. Ja vjerujem u vas. Mi smo snažna stranka poštenih ljudi koja je ovim izborima pokazala da može i zna demokratski birati', stoji u zahvali i osvrtu na izbore novog-starog predsjednika zagrebačkog SDP-a.

>> Davor Bernardić ostaje na čelu zagrebačkog SDP-a: Hvala što vjerujete u mene

Mirando Mrsić čestitao je pobjedniku, no nije propustio ni kritizirati njegovo dosadašnje vođenje zagrebačkog ogranka SDP-a. 'Čestitam pobjedniku. Nadam se da je iz prošlosti nešto naučio i da će pametnije voditi zagrebački SDP nego do sad. Na raspolaganju mu je moj tim i moj program i nadam se da će iz njega prihvatiti one najbolje segmente kao što ih je prihvaćao i u ovoj kampanji', napisao je Mrsić na svom Facebook profilu,

Gordan Maras je pak već najavio čime će se, kao ministar, sljedećim pozabaviti. 'Čestitke Davoru na pobjedi i SDP-u na provedbi još jednih demokratskih izbora kakve nije u stanju provesti niti jedna druga stranka u Hrvatskoj. Svima hvala na podršci. Sutra me čekaju novi izazovi... Jel Nadan jos uvijek na čelu HGK?', pitao se Maras.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene